Laks & pasta m/urtesaus 350g
350 GRM
Varenummer: 8634 | EPD-nummer: 4083879 | GTIN: 07033330086348
Varenummer: 8634
EPD-nummer: 4083879
GTIN: 07033330086348
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
117 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, 16 % laks, 13 % pasta (vann, durumhvete, egg albumin), helmelk, fløte, gulrot, crème fraîche, erter, purreløk, ost, modifisert maisstivelse, grønnsaksekstrakter, salt, gelatin, aroma, sitronjuice, bestrålt krydder (bl.a. persille), basilikum.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 653 kJ/ 156 kcal |
| Fett | 8,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,20 g |
| Karbohydrat | 12,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,20 g |
| Protein | 7,20 g (22% *) |
| Salt | 0,74 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
| Varenummer | 8634 |
| EPD-nummer | 4083879 |
| GTIN | 07033330086348 |
| GTIN2 | 07033330863413 |
| GTIN3 | 07033331863412 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 03.02.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 28 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















