
Fiskeburger 80% med ørret & kveite
Lofoten 80% Fiskeburger er en serie med ekstra høyt fiskeinnhold, laget av fersk, renskåret norsk fiskefilet av beste kvalitet. Vi bruker bare naturlige ingredienser i fiskeburgerne som helmelk, meierismør og fersk løk for en ekte og naturlig smaksopplevelse. 80%-burgerne er utviklet i samarbeid med Øyvind Hjelle. Vekten per burger er 125 g, og inneholder hele 100 g fisk.
Varenummer: 190113 | EPD-nummer: 2986545 | GTIN: 07023531901137
Varenummer: 190113
EPD-nummer: 2986545
GTIN: 07023531901137

PRODUSENT: Lofotprodukt AS
VAREMERKE: Lofoten
19 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 80 % (46,8 % hyse , 17,7 % ørret , 10, 4 % hvitlaks , 5 % kveite ), melk , smør , potetmel, potetflakes, salt, fersk løk, dijonsennep , hvitløk, muskatblomme, hvit pepper, sellerisalt . Stekt i rapsolje
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 485 kJ/ 115 kcal |
* av daglig referanse inntak |
Næringsinnhold ikke oppgitt
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 190113 |
EPD-nummer | 2986545 |
GTIN | 07023531901137 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.01.2015 |
Oppdatert dato | 15.01.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 44 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller varmes i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side. |