
Fiskeburger med steinbit & hvitløk
Lofoten fiskeburger med steinbit og hvitløk inneholder 56 % fisk, og lages av fiskefilet av beste kvalitet. Vi bruker bare naturlige ingredienser som helmelk, ekte smør og fersk løk, som gir en ekte og naturlig smak.
Varenummer: 190111 | EPD-nummer: 2986008 | GTIN: 07023531901113
Varenummer: 190111
EPD-nummer: 2986008
GTIN: 07023531901113

PRODUSENT: Lofotprodukt AS
VAREMERKE: Lofoten
19 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 56,4 % ( hvitlaks 29 %, hyse 14,5 %, steinbit 13 %), melk , potetmel, smør , purre, hvitløk (1 %), løk, eggehvitepulver , laktose , dijonsennep , salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 497 kJ/ 119 kcal |
Fett | 3,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
Karbohydrat | 9,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Kostfiber | 0,10 g |
Protein | 12,50 g (38% *) |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 190111 |
EPD-nummer | 2986008 |
GTIN | 07023531901113 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.01.2015 |
Oppdatert dato | 20.01.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 44 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side |