Bildebeskrivelse

Fiskeburger med steinbit & hvitløk

Lofoten fiskeburger med steinbit og hvitløk inneholder 56 % fisk, og lages av fiskefilet av beste kvalitet. Vi bruker bare naturlige ingredienser som helmelk, ekte smør og fersk løk, som gir en ekte og naturlig smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 190111
EPD-nummer: 2986008
GTIN: 07023531901113

PRODUSENT: Lofotprodukt AS

VAREMERKE: Lofoten

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

19 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk 56,4 % ( hvitlaks 29 %, hyse 14,5 %, steinbit 13 %), melk , potetmel, smør , purre, hvitløk (1 %), løk, eggehvitepulver , laktose , dijonsennep , salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje

Allergener

Allergen
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 497 kJ/ 119 kcal
Fett 3,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 9,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 12,50 g (38% *)
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 190111
EPD-nummer 2986008
GTIN 07023531901113
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.01.2015
Oppdatert dato 20.01.2015

GPC Kategori

Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 44 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side