
Castello Øko. Kremost Hvitløk 150g
Castello® Økologisk Kremost Hvitløk er en gammeldags håndverksfremstilt kremost, med kvalitetsegenskaper som er helt annerledes enn annen kremost. Smaken er frisk og karakteristisk av tilsatt ferskhakket hvitløk, avrundet med smaken av krydderturter. Konsistensen er smørbar og kremet.
Varenummer: 22180 | EPD-nummer: 351478 | GTIN: 05740200023564
Varenummer: 22180
EPD-nummer: 351478
GTIN: 05740200023564

PRODUSENT: Arla Foods AS
VAREMERKE: Castello
23 produkter i databasen
Ingredienser
ØKOLOGISK PASTEURISERT MELK OG FLØTE,2%ØKOLOGISK HVITLØK,SALT, ØKOLOGISK PERSILLE,MELKE-SYREKULTUR.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 362 kJ/ 330 kcal |
Fett | 32,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 20,00 g |
Karbohydrat | 2,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 7,30 g (22% *) |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Ost |
Varenummer | 22180 |
EPD-nummer | 351478 |
GTIN | 05740200023564 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 14.10.2016 |
GPC Kategori
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 52 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |