Bacalao

Bacalao er en rett med klippfisk, tomat, potet og løk og kommer opprinnelig fra Portugal.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 835407
EPD-nummer:
GTIN: 07043260000055

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS

VAREMERKE: BAMA Storkjøkken

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.bama.no

2494 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser: Klippfisk av TORSK (Gadus morhua) (28 %), potet (23 %), løk, rød paprika, hakket tomat (tomat, tomatjuice, sitronsyre (E 330) og kalsiumklorid (E 509), tomatpuré, extra virgin olivenolje, sorte oliven (oliven, vann, salt og jernglukonat (E 579)), marinerte grønne oliven (grønne skivede oliven (oliven, salt, antioksidant sitronsyre E 330, antioksidantmiddel askorbinsyre E 300, solsikkeolje, grønn paprika (paprika, salt og eddik), rød paprika (paprika, salt og eddik) sitron og urter) hvitløk og chili.

Allergener

Allergen
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 437 kJ/ 104 kcal
Fett 4,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,34 g
Karbohydrat 6,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,10 g
Protein 9,80 g (30% *)
Salt 0,82 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 835407
EPD-nummer
GTIN 07043260000055
GTIN2 07043260000055
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 03.11.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager