LEFSEGODT 1PK

65 GRM

Holdbar 90 dager i romtemperatur etter opptining

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105170
EPD-nummer: 4466157
GTIN: 07037421051819

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: BERTHAS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

17 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, margarin (fullherdet kokos og rapsolje, vann, kokos og rapsolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, mono- og diglyserider av fettsyrer), fargestoff (betakaroten), aroma), sukker, vann, melis, egg, stabilisator (E422, E412, E415), vegetabilsk olje (raps), modifisert stivelse ( E1414), salt, emulgatorer (E471, E475), dekstrose, hevemidler (E450, E503, E500), kanel, konserveringsmidler (E202, E282), naturlig appelsinaroma

Allergener

Allergen
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 857 kJ/ 444 kcal
Fett 24,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,00 g
Karbohydrat 51,00 g
hvorav
- Sukkerarter 26,00 g
Protein 4,90 g (15% *)
Salt 1,26 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 105170
EPD-nummer 4466157
GTIN 07037421051819
GTIN2 07037422051818
GTIN3 07037429051811
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 17.03.2016

GPC Kategori

Klasse Bakeprodukter – søte

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt