
FAMILIEBRØD
750 GRM
Varenummer: 215040 | EPD-nummer: 4236154 | GTIN: 07040852150402
Varenummer: 215040
EPD-nummer: 4236154
GTIN: 07040852150402

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: HARDANGER
17 produkter i databasen
Ingredienser
vann, HVETEmel, sammalt HVETE, sammalt RUG, HAVREkli, salt, gjær, tørket surdeig av RUG, HVETEGLUTEN, emulgator(E472e, E471), surhetsregulerende middel(E330, E262), maltet BYGG, rapsolje, melbehandlingsmiddel(E300), sukker, farge(E150a), enzymer(Alfa amylase)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Rug, Hvete, Havre |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten
Rug, Hvete, Havre |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter, Soya, Sesamfrø, Melk og Egg


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 896 kJ/ 212 kcal |
Fett | 1,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 38,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 4,20 g |
Protein | 7,50 g (23% *) |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 215040 |
EPD-nummer | 4236154 |
GTIN | 07040852150402 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 23.12.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |