
URTEBRØD DEIG
7200 GRM
Varenummer: 050030 | EPD-nummer: 4235248 | GTIN: 07040850500308
Varenummer: 050030
EPD-nummer: 4235248
GTIN: 07040850500308

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
215 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sukker, salt, gjær, HVETEGLUTEN, fortykningsmiddel(E415, E412), emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), timian, rosmarin, estragon, meriean, potetstivelse, antiklumpemiddel(E341b), basilikum, oregano, vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(E300)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter, Egg, Melk og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 925 kJ/ 218 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 42,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 1,70 g |
Protein | 7,50 g (23% *) |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 050030 |
EPD-nummer | 4235248 |
GTIN | 07040850500308 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 23.12.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |