
SUSHI SAKANA 7 BITER
Varenummer: 202126 | EPD-nummer: 2444156 | GTIN: 07021860012050
Varenummer: 202126
EPD-nummer: 2444156
GTIN: 07021860012050

PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: SAKANA
16 produkter i databasen
Ingredienser
Ris, crabstick, laks, kokt scampi, kveite, syltet ingefær, sjøgress, japansk eddik, wasabi (pepperrot), agurk, avokado, vårløk, hvite & svarte sesamfrø, soyasaus (vann, soyabønner, salt, eddik, sodium benzoate E211), majones, sukker & salt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 648 kJ/ 155 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,03 g |
Karbohydrat | 4,58 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,55 g |
Protein | 7,50 g (23% *) |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 202126 |
EPD-nummer | 2444156 |
GTIN | 07021860012050 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.01.2015 |
Oppdatert dato | 18.03.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 4 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |