Nøkkelhullsmerking MSC-merket fisk

FISK TOMAT & MOZZARELLA MSC

2560 GRM

Hokien kommer fra MSC-sertifisert fiske utenfor New Zealand. I toppingen blandes grillet tomat og mozzarellaost for smak og duft av Middelhavet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 88728
EPD-nummer: 2499929
GTIN: 07310500093116

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

228 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne fileter av Hoki 71%, vann, grillet tomat (tomat, sukker, salt) tomater, tomatpuré, paprika, mozzarellaost 2%, palmeolje, løk, hvetemel, salt, basilikum, hvitløk, stivelse, sukker, rapsolje, sort pepper, gjær, solsikkeolje og krydderekstrakt.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 370 kJ/ 90 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 3,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Kostfiber 0,40 g
Protein 12,00 g (36% *)
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland New Zealand
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 88728
EPD-nummer 2499929
GTIN 07310500093116
GTIN2 07310500093123
GTIN3 07310500093178
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 08.08.2016

GPC Kategori

Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Tilberedning Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ca. v/60°C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. Legges på brett ved steking. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 200°C / 20 - 25 min Kombiovn, varmluft: 175°C / 20 - 25 min Mikrobølgeovn: 160 g / 3 min