PAN PIZZA M/ KJØTT

6600 GRM

Pizza med tykkere bunn med bl.a. kjøtt av storfe, champignon, rød paprika og oliven.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 7679
EPD-nummer: 868596
GTIN: 07042115000530

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

228 produkter i databasen

Ingredienser

Bunn: Hvetemel, vann, gjær og salt. Fyll: Jarlsbergost, vann, karbonadekjøtt 6 % (storfekjøtt, vann, krydder), tomatpuré, champignon, rød paprika, oliven, potetmel, sukker, salt, hvetefiber, sukkerfiber, melkeprotein, modifisert stivelse, gjærekstraktløk, krydder( bl.a. løpstikke), grønnsaksekstrakt-, raps- og solsikkeolje

Allergener

Allergen
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 970 kJ/ 230 kcal
Fett 7,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,10 g
Karbohydrat 33,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Kostfiber 1,80 g
Protein 8,50 g (26% *)
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 7679
EPD-nummer 868596
GTIN 07042115000530
GTIN2 07042115007515
GTIN3 07042115007515
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 04.08.2016

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Tilberedningstider: Fra dypfryst tilstand. Konveksjonsovn: 190° C / 12 - 15 min Stekeovn: 200° C / 15 - 20 min Pizzaovn: 220° C / 10 - 12 min