POMMES NOISETTES
2500 GRM
Forfriterte potetmoskuler. Stekes/friteres og blir sprø og gode. Et godt alternativ til vanlige poteter.
Varenummer: 65908 | EPD-nummer: 1871011 | GTIN: 07310500076577
Varenummer: 65908
EPD-nummer: 1871011
GTIN: 07310500076577

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
228 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, rapsolje, salt, hvetestivelse, druesukker, stabilisator (E461) og krydder (bl.a gurkemeie og muskat).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 700 kJ/ 170 kcal |
Fett | 7,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Kostfiber | 3,50 g |
Protein | 2,00 g (6% *) |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 65908 |
EPD-nummer | 1871011 |
GTIN | 07310500076577 |
GTIN2 | 07310500076584 |
GTIN3 | 07310500076591 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 09.08.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Frityr: Friteres ved 170ºC i ca 3 min. Konveksjons/kombiovn:Stekes i forvarmet ovn i ca 10 min. ved 220ºC. |