RØDSPETTE PANERT

5000 GRM

Ustekt, panert rødspette. Nydelig fisk. Velg tilbehør etter eget ønske, den passer til det meste.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20685
EPD-nummer: 600247
GTIN: 07035119223203

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

228 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne fileter av rødspette (Pleuronectes platessa) 65%, hvetemel, vann, salt, gjær, paprika og gurkemeie

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 670 kJ/ 150 kcal
Fett 1,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 21,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,40 g
Kostfiber 1,00 g
Protein 15,00 g (45% *)
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 20685
EPD-nummer 600247
GTIN 07035119223203
GTIN2 07070253003144
GTIN3 07070253003144
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 02.08.2016

GPC Kategori

Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Tilberedes fra dypfryst tilstand. Stekes på middels varme 5 - 7 min. på hver side eller forstek på stekebord og etterstek i konveksjonsovn 175° C, 15 - 20 min.