
Fiskeboller i saus pose 2,5 kg
5000 GRM
Varenummer: 8618 | EPD-nummer: 2920072 | GTIN: 07033330861815
Varenummer: 8618
EPD-nummer: 2920072
GTIN: 07033330861815

PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
117 produkter i databasen
Ingredienser
Fiskeboller i hvit saus; 56 % fiskeboller (50 % fisk av sei og hyse, helmelk, potetmel, smør, rapsolje, muskat, hvit pepper, salt), 44 % saus vann, helmelk, hvetemel, smør, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, bestrålt krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 444 kJ/ 106 kcal |
Fett | 6,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 6,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,30 g |
Protein | 5,00 g (15% *) |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 8618 |
EPD-nummer | 2920072 |
GTIN | 07033330861815 |
GTIN2 | 07033331861814 |
GTIN3 | 07033331861814 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 03.02.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |