Bildebeskrivelse

Fjordland Oksekjøtt i saus 580 g

580 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8580
EPD-nummer: 2686996
GTIN: 07033330085808

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

117 produkter i databasen

Ingredienser

Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % storfekjøtt, 46 % saus vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, sheanøtt-, raps- og kokosnøttolje, salt, tomatpuré, aroma, fargestoff (karamell), bestrålt krydder. Poteter (28 %): poteter, salt. Ertestuing (28 %): 92 % grønne erter, smør, salt, sukker, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (9 %): tyttebær, sukker, vann, maltodekstrin, fortykningsmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). Fremstilt av 50 g bær per 100 g. Totalt sukkerinnhold 32 g per 100 g.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 455 kJ/ 109 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 12,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,30 g
Protein 7,00 g (21% *)
Salt 0,52 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8580
EPD-nummer 2686996
GTIN 07033330085808
GTIN2 07033330858013
GTIN3 07033331858012
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 03.02.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 33 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 12 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt