Bildebeskrivelse

Mousse Karamellsmak

1 LTR

1 LITER mousse-brød

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 722
EPD-nummer: 4007886
GTIN: 07041017220008

PRODUSENT: Hennig-Olsen IS AS

VAREMERKE: Hennig-Olsen Is

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

106 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, kremfløte (27%), sukker, skummetmelkpulver, stabilisator (oksegelatin), aromaer, emulgator (E471), fargestoff (E160b).

Kan inneholde spor av nøtter og peanøtter.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pistasjnøtter) og Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 816 kJ/ 195 kcal
Fett 10,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,90 g
Karbohydrat 18,80 g
hvorav
- Sukkerarter 18,70 g
Protein 6,20 g (19% *)
Salt 0,14 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 722
EPD-nummer 4007886
GTIN 07041017220008
GTIN2 07041017222002
GTIN3 07041017225003
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 11.01.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Tineinstruks • Skal spises i tint tilstand. • Tines ca 2 timer i romtemperatur eller ca 5 timer i kjøleskap. • Smaker best ved 0-4°C.