Fransk kornbrød

Lettstek brød. Leveres i kartong a 14. Hvert brød er på 520 gr. og 26% grovt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1882
EPD-nummer: 1697986
GTIN: 07037060653832

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Kristiania Gourmet

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

200 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, sammalt RUG (10%), surdeig av sammalt RUG (5,5%), solsikkekjerner, linfrø, HVETEGLUTEN, HVETEFLAK (2,3%), gjær, salt, honning, BYGGMALTEXTRAKT, sukker, BYGGMALT, spisskum, vegetabilsk emulgator (E 472e), enzym. Dekorert med gresskarkjerner

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter, Melk, Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 150 kJ/ 270 kcal
Fett 7,50 g (Mindre enn)
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g (Mindre enn)
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,50 g (Mindre enn)
Kostfiber 4,40 g (Mindre enn)
Protein 11,00 g (Mindre enn) (33% *)
Salt 1,33 g (Mindre enn)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 1882
EPD-nummer 1697986
GTIN 07037060653832
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.12.2014
Oppdatert dato 13.07.2015

GPC Kategori

Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. Ikke oppgitt
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines under plast i romtemperatur i 2 - 3 timer. Stekes så i forvarmet ovn på 200 - 220° i ca. 10 minutter. Steketider er kun veiledende og avhenger av ovn og ønsket bruning.