TORTELINI M RUKKULA 3KG
3000 GRM
Varenummer: 121306 | EPD-nummer: 4103727 | GTIN: 08006967000529
Varenummer: 121306
EPD-nummer: 4103727
GTIN: 08006967000529

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: LAB TORTELLINI
27 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 747 kJ/ 177 kcal |
Fett | 4,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 25,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 7,90 g (24% *) |
Salt | 0,96 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 121306 |
EPD-nummer | 4103727 |
GTIN | 08006967000529 |
GTIN2 | 07036340030639 |
GTIN3 | 07036340030639 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 04.03.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |