BAGELS FULLKORN
540 GRM
Varenummer: 27007862 | EPD-nummer: 4006581 | GTIN: 05701014055493
Varenummer: 27007862
EPD-nummer: 4006581
GTIN: 05701014055493

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkornshvetemel 36%, hvetemel, vann, havreflak 5%, rapsolje, druesukker, maismel, gjær, hvetegluten, tørket glukosesirup, salt tilsatt jod, hvetefiber, sukker, fruktose, mørk sirup, salt, maltet hvetemel.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Hvete, Havre |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete, Havre |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 193 kJ/ 283 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,70 g |
Kostfiber | 6,50 g |
Protein | 9,70 g (29% *) |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 27007862 |
EPD-nummer | 4006581 |
GTIN | 05701014055493 |
GTIN2 | 05701014055509 |
GTIN3 | 05701014055516 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 11.08.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |