FIBERRIKT HAMBURGERBRØD
378 GRM
Varenummer: | EPD-nummer: 1611110 | GTIN: 07020712005653
Varenummer:
EPD-nummer: 1611110
GTIN: 07020712005653

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, fullformalt hvete (20,5 %), rugklimel (6,1 %), rapsolje, sukker, gjær, inulin, salt, konserveringsmiddel (E282, E200), emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 142 kJ/ 272 kcal |
Fett | 6,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,60 g |
Karbohydrat | 41,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,10 g |
Kostfiber | 6,70 g |
Protein | 8,80 g (27% *) |
Salt | 0,45 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | |
EPD-nummer | 1611110 |
GTIN | 07020712005653 |
GTIN2 | 07020712005660 |
GTIN3 | 07020712005677 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 11.08.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |