FIBERRIKT PØLSEBRØD
330 GRM
Varenummer: 215 | EPD-nummer: 1611136 | GTIN: 07020712005622
Varenummer: 215
EPD-nummer: 1611136
GTIN: 07020712005622

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, fullformalt hvete (19,5 %), rugklimel (5,9 %), rapsolje, gluten, sukker, gjær, inulin, salt, konserveringsmiddel (E282, E200), emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 142 kJ/ 271 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 40,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Kostfiber | 6,20 g |
Protein | 10,60 g (32% *) |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 215 |
EPD-nummer | 1611136 |
GTIN | 07020712005622 |
GTIN2 | 07020712005639 |
GTIN3 | 07020712005646 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 11.08.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |