NORSK BONDEBRØD
6750 GRM
750 G X 9 STK
Varenummer: 1115284 | EPD-nummer: 2545614 | GTIN: 07070430007750
Varenummer: 1115284
EPD-nummer: 2545614
GTIN: 07070430007750

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Schulstad Bakery Solutions
256 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, HVETEMEL, sammalt HVETE 21%, surdeig av RUG 10% [ RUGMEL, vann], sammalt RUG 4%, HVETEKLI 3%, gjær, salt, maltmel av BYGG, druesukker, rapsolje, BYGGMALTEKSTRAKT.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 969 kJ/ 230 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 40,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Kostfiber | 5,60 g |
Protein | 8,00 g (24% *) |
Salt | 1,28 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 1115284 |
EPD-nummer | 2545614 |
GTIN | 07070430007750 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.04.2014 |
Oppdatert dato | 03.08.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |