BAGUETTE HAVRE
5400 GRM
90GX60STK
Varenummer: 1115293 | EPD-nummer: 2610095 | GTIN: 07070430008030
Varenummer: 1115293
EPD-nummer: 2610095
GTIN: 07070430008030
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Schulstad Bakery Solutions
256 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, HVETEMEL, HAVREGRYN 16,5%, BYGGMEL 1%, HVETEGLUTEN, HVETEKLI 2%, salt, sukker, gjær, druesukker, stabilisator (E412), emulgator (E472e, solsikkelecitin), vegetabilsk fett (raps), surdeig av HVETE, melbehandlingsmiddel (enzym, askorbinsyre), maltmel av BYGG. Dekor: Knuste HVETEKORN.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 000 kJ/ 240 kcal |
| Fett | 2,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 41,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,00 g |
| Kostfiber | 4,40 g |
| Protein | 10,00 g (30% *) |
| Salt | 1,13 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 1115293 |
| EPD-nummer | 2610095 |
| GTIN | 07070430008030 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 10.04.2014 |
| Oppdatert dato | 03.08.2015 |
GPC Kategori
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















