HVETEFLETTE KANEL

3600 GRM

90G X 40STK

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3559
EPD-nummer: 2691574
GTIN: 17391288355907

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Schulstad Bakery Solutions

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

HVETEMEL, kanelfyll 22% [sukker, margarin [vegetabilsk olje (palme, raps), vann, salt, emulgator (SOYALECITIN), E471), aroma], vann, aprikoskjerner, modifisert potetstivelse, EGGHVITEPULVER, invertsirup, kanel, potetstivelse, potetfibre, fortykningsmiddel (E410)], vann, sukker, margarin [vegetabilsk olje (palme, raps), vann, salt, emulgator (SOYALECITIN, E471), aroma], EGG, gjær, glukossirup, MELKEPULVER, HVETEGLUTEN, druesukker, salt (jod), kardemomme, emulgator (E472e), rapsolje.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 276 kJ/ 306 kcal
Fett 8,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,20 g
Karbohydrat 50,70 g
hvorav
- Sukkerarter 23,90 g
Kostfiber 1,96 g
Protein 6,80 g (21% *)
Salt 0,48 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Litauen
Opphavsland Litauen
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 3559
EPD-nummer 2691574
GTIN 17391288355907
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 10.04.2014
Oppdatert dato 05.11.2015

GPC Kategori

Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt