Reker m/skall kokt 70-90, frys
10000 GRM
Reker m/skall kokt 70-90, frys
Varenummer: 222126 | EPD-nummer: 1341569 | GTIN: 07033352113237
Varenummer: 222126
EPD-nummer: 1341569
GTIN: 07033352113237

PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
120 produkter i databasen
Ingredienser
Reker med skall
Allergen: Skalldyr
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 426 kJ/ 100 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 23,30 g (71% *) |
Salt | 1,50 g |
Natrium | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 222126 |
EPD-nummer | 1341569 |
GTIN | 07033352113237 |
GTIN2 | 07033352122307 |
GTIN3 | 07033352122307 |
Opprettet dato | 17.08.2015 |
Oppdatert dato | 25.11.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 250 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |