
Fiskeburger 80% torsk & hyse
Lofoten 80% Fiskeburger er en serie med ekstra høyt fiskeinnhold, laget av fersk, renskåret norsk fiskefilet av beste kvalitet. Vi bruker bare naturlige ingredienser som helmelk, meierismør og fersk løk for en ekte og naturlig smaksopplevelse. 80%-burgerne er utviklet i samarbeid med Øyvind Hjelle. Vekten per burger er 125 g, og inneholder hele 100 g fisk.
Varenummer: 190114 | EPD-nummer: 2985158 | GTIN: 07023531901144
Varenummer: 190114
EPD-nummer: 2985158
GTIN: 07023531901144

PRODUSENT: Lofotprodukt AS
VAREMERKE: Lofoten
19 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 80%( hyse 48%, torsk 22%, hvitlaks 10%), helmelk, meierismør, potetmel, fersk løk, dijonsennep, sellerisalt, sort pepper, hvit pepper, salt og hvitløk
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 418 kJ/ 100 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 3,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Kostfiber | 0,10 g |
Protein | 14,40 g (44% *) |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 190114 |
EPD-nummer | 2985158 |
GTIN | 07023531901144 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.01.2015 |
Oppdatert dato | 15.01.2015 |
GPC Kategori
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 48 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side. |
Stekes | Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side. |