Bildebeskrivelse

Fiskeburger 80% torsk & hyse

Lofoten 80% Fiskeburger er en serie med ekstra høyt fiskeinnhold, laget av fersk, renskåret norsk fiskefilet av beste kvalitet. Vi bruker bare naturlige ingredienser som helmelk, meierismør og fersk løk for en ekte og naturlig smaksopplevelse. 80%-burgerne er utviklet i samarbeid med Øyvind Hjelle. Vekten per burger er 125 g, og inneholder hele 100 g fisk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 190114
EPD-nummer: 2985158
GTIN: 07023531901144

PRODUSENT: Lofotprodukt AS

VAREMERKE: Lofoten

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

19 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk 80%( hyse 48%, torsk 22%, hvitlaks

10%), helmelk, meierismør, potetmel, fersk løk,

dijonsennep, sellerisalt, sort pepper, hvit pepper, salt og

hvitløk

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Selleri
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 418 kJ/ 100 kcal
Fett 3,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,70 g
Karbohydrat 3,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 14,40 g (44% *)
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 190114
EPD-nummer 2985158
GTIN 07023531901144
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.01.2015
Oppdatert dato 15.01.2015

GPC Kategori

Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 48 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 20 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side.
Stekes Stekes i stekepanne med smør på medium varme i ca 2 min på hver side eller i ovn ved 160 grader i ca 6 min. Alternativt kan fiskeburgerne stekes på medium varm grill i ca 2 min på hver side.