Bildebeskrivelse

Blodklubb

Kilo

Håndarbeid Laget på den gamle måte.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 509
EPD-nummer: 4748281
GTIN: 02369750900007

INFORMASJONSEIER: Max Ivan AS

PRODUSENT: MAX IVAN AS

VAREMERKE: MAX IVAN AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 930 02 928
maxine@maxivan.no
maxivan.no

8 produkter i databasen

Ingredienser

RUDMEL, Svineblod, poteter, ister, vann og krydder

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Rug
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 061 kJ/ 253 kcal
Fett 9,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g (Mindre enn)
Karbohydrat 29,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g (Mindre enn)
Protein 10,00 g (30% *)
Salt 2,00 g
Vann 35,00 g (Mindre enn)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 509
EPD-nummer 4748281
GTIN 02369750900007
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.01.2017
Oppdatert dato 12.01.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 21 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 11 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Den er kokt. Kan tilbredes på flere måter, men best soom stekt. Noen bare spiser den som den er med litt sukker. Mens andre avslutter stekeprossesen med å koke den i melk.