
Blodklubb
Kilo
Håndarbeid Laget på den gamle måte.
Varenummer: 509 | EPD-nummer: 4748281 | GTIN: 02369750900007
Varenummer: 509
EPD-nummer: 4748281
GTIN: 02369750900007

INFORMASJONSEIER: Max Ivan AS
PRODUSENT: MAX IVAN AS
VAREMERKE: MAX IVAN AS
8 produkter i databasen
Ingredienser
RUDMEL, Svineblod, poteter, ister, vann og krydder
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten
Rug |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten
Rug |
![]() |
Ja |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 061 kJ/ 253 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g (Mindre enn) |
Karbohydrat | 29,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g (Mindre enn) |
Protein | 10,00 g (30% *) |
Salt | 2,00 g |
Vann | 35,00 g (Mindre enn) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 509 |
EPD-nummer | 4748281 |
GTIN | 02369750900007 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.01.2017 |
Oppdatert dato | 12.01.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 21 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 11 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Den er kokt. Kan tilbredes på flere måter, men best soom stekt. Noen bare spiser den som den er med litt sukker. Mens andre avslutter stekeprossesen med å koke den i melk. |