KREPSESALAT MED CHILI
180 GRM
Varenummer: 145209 | EPD-nummer: 4158911 | GTIN: 07036110008912
Varenummer: 145209
EPD-nummer: 4158911
GTIN: 07036110008912
PRODUSENT: MILLS DA
VAREMERKE: DELIKAT
111 produkter i databasen
Ingredienser
Kreps (38 %), rapsolje, crème fraiche (17 %), vann, eggeplomme, sukker, chilikrydder, sennepsfrø, eddik, salt, hvitløk, fortykningsmiddel (xantangummi, guarkjernemel), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), dill, surhetsregulerende middel (sitronsyre, melkesyre, natriumdiacetat), krydder, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 570 kJ/ 380 kcal |
| Fett | 37,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 9,00 g |
| Karbohydrat | 3,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,00 g |
| Protein | 8,00 g (24% *) |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Ferdigsalater |
| Varenummer | 145209 |
| EPD-nummer | 4158911 |
| GTIN | 07036110008912 |
| GTIN2 | 07036110110578 |
| GTIN3 | 07036110409948 |
| Opprettet dato | 01.04.2016 |
| Oppdatert dato | 12.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 6 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 42 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















