RUSSISK REKESALAT
200 GRM
Varenummer: 144136 | EPD-nummer: 2696029 | GTIN: 07036110006635
Varenummer: 144136
EPD-nummer: 2696029
GTIN: 07036110006635

PRODUSENT: MILLS DA
VAREMERKE: DELIKAT
111 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, reker (22 %), gulrot, erter (12 %), vann, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), eggeplomme, sennepsfrø, sukker, eddik, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (melkesyre, natriumdiacetat, eplesyre, sitronsyre), salt, søtstoff (sorbitol), krydder, aroma.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Fisk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 410 kJ/ 340 kcal |
Fett | 33,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 21,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 4,00 g (12% *) |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferdigsalater |
Varenummer | 144136 |
EPD-nummer | 2696029 |
GTIN | 07036110006635 |
GTIN2 | 07036110108698 |
GTIN3 | 07036110407579 |
Opprettet dato | 01.04.2016 |
Oppdatert dato | 01.04.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 62 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |