JORDBÆR RABARBRAKAKE
2400 GRM
Varenummer: 8100510 | EPD-nummer: 2073377 | GTIN: 04004311105108
Varenummer: 8100510
EPD-nummer: 2073377
GTIN: 04004311105108
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: ERLENBACHER
56 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, rabarbra, jordbær, sukker, egg, veg. olje (raps), veg. fett (palme), hvetestivelse, smør, hevemiddel (E450, E500), skummet melkepulver, mod stivelse, mysepulver, invertsukkersirup, emulgator (E471), salt, geleringsmiddel (E440), dekstrose, aroma (med laktose), fargestoff (E160a), gurkemeieekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 365 kJ/ 326 kcal |
| Fett | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,60 g |
| Karbohydrat | 40,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 17,70 g |
| Kostfiber | 1,90 g |
| Protein | 4,10 g (12% *) |
| Salt | 0,41 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 8100510 |
| EPD-nummer | 2073377 |
| GTIN | 04004311105108 |
| GTIN2 | 04004311005101 |
| GTIN3 | 07031362005108 |
| Opprettet dato | 29.10.2014 |
| Oppdatert dato | 13.08.2015 |
GPC Kategori
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















