

Havrebrød, 10x1kg
1000 g
Klassiske Havrebrød er et deilig familiebrød med havregryn.
Varenummer: 552500 | EPD-nummer: 4165866 | GTIN: 07020655525010
Varenummer: 552500
EPD-nummer: 4165866
GTIN: 07020655525010

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS
PRODUSENT: Norgesmøllene AS
VAREMERKE: MØLLERENS
102 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, FULLKORNSHVETEMEL, HAVREGRYN, HAVREKLI, tørket surdeig av RUG, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 061 kJ/ 251 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 46,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 5,30 g |
Protein | 8,40 g (25% *) |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Bakeblandinger |
Varenummer | 552500 |
EPD-nummer | 4165866 |
GTIN | 07020655525010 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.04.2015 |
Oppdatert dato | 15.02.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær og 5,5 dl lunkent vann (38-40 °C). Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd. Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat. Del deigen i 2, og form disse til brød, som du legger ned i 2 smurte former (1,5l). La deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse. TIPS: Bruk litt olje på hendene og kjøkkenbenken når du skal forme brødene. Rull gjerne brødene i havregryn før du legger de i formene. Snitt brødene med en kniv før du setter de i ovnen. Stek brødene ved 200 °C nederste rille i 40-45 min avhengig av ovn. Avkjøl brødene på rist. TIPS: Ønsker du sprø skorpe kan du pensle brødene med vann før steking. |