Bildebeskrivelse
Nøkkelhullsmerking

Havrebrød, 10x1kg

1000 g

Klassiske Havrebrød er et deilig familiebrød med havregryn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 552500
EPD-nummer: 4165866
GTIN: 07020655525010

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS

PRODUSENT: Norgesmøllene AS

VAREMERKE: MØLLERENS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

102 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, FULLKORNSHVETEMEL, HAVREGRYN, HAVREKLI, tørket surdeig av RUG, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase).

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 061 kJ/ 251 kcal
Fett 2,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
Karbohydrat 46,20 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Kostfiber 5,30 g
Protein 8,40 g (25% *)
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Bakeblandinger
Varenummer 552500
EPD-nummer 4165866
GTIN 07020655525010
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 23.04.2015
Oppdatert dato 15.02.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær og 5,5 dl lunkent vann (38-40 °C). Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd. Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat. Del deigen i 2, og form disse til brød, som du legger ned i 2 smurte former (1,5l). La deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse. TIPS: Bruk litt olje på hendene og kjøkkenbenken når du skal forme brødene. Rull gjerne brødene i havregryn før du legger de i formene. Snitt brødene med en kniv før du setter de i ovnen. Stek brødene ved 200 °C nederste rille i 40-45 min avhengig av ovn. Avkjøl brødene på rist. TIPS: Ønsker du sprø skorpe kan du pensle brødene med vann før steking.