
Fenalår 250 GR
Varenummer: | EPD-nummer: 4250569 | GTIN: 07071762000242
Varenummer:
EPD-nummer: 4250569
GTIN: 07071762000242

PRODUSENT: Oppdal Spekemat AS
VAREMERKE: Oppdal Spekemat
3 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det brukt 157 g lår av får, saltet og tørket. Lettrøkt. Konserveringsmiddel (E250).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 798 kJ/ 191 kcal |
Fett | 8,75 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 27,90 g (85% *) |
Salt | 7,75 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 4250569 |
GTIN | 07071762000242 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.01.2015 |
Oppdatert dato | 06.01.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |