TIKKA MASALA CURRY PASTE 2,3KG
2300,0 GRM
Varenummer: 121552 | EPD-nummer: 4199188 | GTIN: 05011308306461
Varenummer: 121552
EPD-nummer: 4199188
GTIN: 05011308306461

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PATAK'S
VAREMERKE: PATAK'S
8 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, krydder (gurkemeje 4%, paprika, koriander 2%, kumin, krydder), konsentrert tomatpure 10%, sukker, salt, tørket løk, 3%, kokosmelk, ingefærpure, maisstivelse, hviløkspure, syre (ediksyre, laktose), konsentrert sitronjuice, tørket koranderblader (0,5%, paprikaekstrakt, sennepspulver.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter og Selleri


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 532 kJ/ 370 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 14,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,40 g |
Protein | 3,40 g (10% *) |
Salt | 5,34 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | Storbritannia |
Varegruppe | |
Varenummer | 121552 |
EPD-nummer | 4199188 |
GTIN | 05011308306461 |
GTIN2 | 05011308306300 |
GTIN3 | 07036340031698 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 22.10.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 27 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |