BACON I SKIVER U/SVOR
280 GRM
Tilberedt kjøtt. Skal spises kokt eller stekt.
Varenummer: 6008 | EPD-nummer: 2871648 | GTIN: 07070472060089
Varenummer: 6008
EPD-nummer: 2871648
GTIN: 07070472060089

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
79 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: sideflesk av svin (91%), vann, salt, potetfiber, glukose, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250 og røykaroma.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 439 kJ/ 348 kcal |
Fett | 32,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 14,00 g (42% *) |
Salt | 2,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6008 |
EPD-nummer | 2871648 |
GTIN | 07070472060089 |
GTIN2 | 07070472600803 |
GTIN3 | 07070472600087 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 21.12.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |