
RØKT KALKUNBRYST
500 GRM
Spiseferdige næringsmidler.
Varenummer: 3086 | EPD-nummer: 1928860 | GTIN: 07070472030860
Varenummer: 3086
EPD-nummer: 1928860
GTIN: 07070472030860

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
79 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret kalkunfilet (90% ), vann, salt, antioksidant E326 og E301, gelatin fra kalkun, mineralsalt kalium-, magnesium- og ammonium-klorid, druesukker, stabilisator E450, E415 og E407, konserveringsmiddel E250 og E261
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 485 kJ/ 114 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 1,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 23,60 g (72% *) |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3086 |
EPD-nummer | 1928860 |
GTIN | 07070472030860 |
GTIN2 | 07070472308600 |
GTIN3 | 07070472300864 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |