TINE Yoghurt Nyt Pære/Eple 4x125 g

500 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 550
EPD-nummer: 401083
GTIN: 07038010005503

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

588 produkter i databasen

Ingredienser

TINE Yoghurt Nyt Eple og kanel: helmelk, 11% eple fra frukt og konsentrat, 11 % sukker, fløte, skummetmelkpulver, modifisert maistivelse, aroma, stabilisator (karragenan), kanel, yoghurtkultur, surhetsregulerende middel (sitronsyre, natriumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat ) og farge (lutein). TINE Yoghurt Nyt Pære: helmelk, 11 % pære fra frukt og konsentrat,11% sukker, fløte, skummetmelkpulver,aroma, modifisert maisstivelse, stabilisator (karragenan), yoghurtkultur, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og farge (lutein).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 517 kJ/ 123 kcal
Fett 4,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,00 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 16,50 g
Protein 3,15 g (10% *)
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Fersk melk eller smørprodukter
Varenummer 550
EPD-nummer 401083
GTIN 07038010005503
GTIN2 07038011005502
GTIN3 07038012005501
Opprettet dato 20.02.2015
Oppdatert dato 03.02.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 34 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 14 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt