Joika 12x800g
9600 GRM
Varenummer: 601000 | EPD-nummer: 511493 | GTIN: 07046211010103
Varenummer: 601000
EPD-nummer: 511493
GTIN: 07046211010103

INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Terina
VAREMERKE: TERINA
12 produkter i databasen
Ingredienser
Joikakaker: Kjøtt fra storfe, rein og får (36 % kjøtt totalt, 11 % rein), vann, stivelse, hjertekjøtt av storfe, blodprotein (av svin), svor, kjøttfett, salt (1,3 %), melkeprotein, glukose, krydder. Saus: Vann, hvetemel, sheanøtt-, raps- og kokosolje, geitost (av melk), buljong, selleri, hvitløk, myse- og fløtepulver, farge E150.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 557 kJ/ 133 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,70 g |
- Enumettede fettsyrer | 2,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 6,00 g (18% *) |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 601000 |
EPD-nummer | 511493 |
GTIN | 07046211010103 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 09.11.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2190 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 720 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |