Bildebeskrivelse

Pulled Turkey 3kg

Pulled Turkey er et langtidsstekt stykke av kalkun. Den lange koke tiden gjør at produktet får et ekstremt mørt resultat

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1560
EPD-nummer: 4148268
GTIN: 05707196172867

PRODUSENT: Tulip Norge AS

VAREMERKE: Tulip

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 739 49 400
tulip@tulip.no
www.tulip.no

3 produkter i databasen

Ingredienser

Kalkunkjøtt, vann, salt, krydder, maltodekstrin,sukker, løk, surhetsregulerende middel(E331, E330), modifisert maisstivelse, hvitløk, tomatpulver, krydderurter, sitronekstrakt, krydderekstrakt

Allergener

Allergen
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 504 kJ/ 120 kcal
Fett 5,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 1,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 17,00 g (52% *)
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Norge
Varegruppe Kalkun, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 1560
EPD-nummer 4148268
GTIN 05707196172867
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 17.02.2015

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -22 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Før tilberedning må kjøttet tines. Etter tining tas kjøttet ut av posen og sjysausen helles over produktet. Bruk gjerne en form tilpasset kjøttstykket. Tilberedes flere på samme gang rekommanderes det å ikke bruke all sjysaus fra alle posene. Stekes på 180 grader i ca 25 min. Når steketiden er ferdig bruk 2 gafler til å trekke kjøttet fra hverandre og bland sjy sausen inn i kjøttet.