
Pulled Turkey 3kg
Pulled Turkey er et langtidsstekt stykke av kalkun. Den lange koke tiden gjør at produktet får et ekstremt mørt resultat
Varenummer: 1560 | EPD-nummer: 4148268 | GTIN: 05707196172867
Varenummer: 1560
EPD-nummer: 4148268
GTIN: 05707196172867

PRODUSENT: Tulip Norge AS
VAREMERKE: Tulip
3 produkter i databasen
Ingredienser
Kalkunkjøtt, vann, salt, krydder, maltodekstrin,sukker, løk, surhetsregulerende middel(E331, E330), modifisert maisstivelse, hvitløk, tomatpulver, krydderurter, sitronekstrakt, krydderekstrakt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 504 kJ/ 120 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 17,00 g (52% *) |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kalkun, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 1560 |
EPD-nummer | 4148268 |
GTIN | 05707196172867 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 17.02.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Før tilberedning må kjøttet tines. Etter tining tas kjøttet ut av posen og sjysausen helles over produktet. Bruk gjerne en form tilpasset kjøttstykket. Tilberedes flere på samme gang rekommanderes det å ikke bruke all sjysaus fra alle posene. Stekes på 180 grader i ca 25 min. Når steketiden er ferdig bruk 2 gafler til å trekke kjøttet fra hverandre og bland sjy sausen inn i kjøttet. |