Fiskeboller i hvit saus

900 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 3109501
GTIN: 07035620026478

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: FISKEMANNEN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

101 produkter i databasen

Ingredienser

Fiskeboller fra Norge (52 %) [fisk (kvitlaks, hyse, sei, torsk) (60 %), vann, kassavastivelse, modifisert stivelse E1442, melkepulver, rapsolje, salt, krydder (inkludert løkpulver, sort pepper, muskat)], hvitsaus (48 %) [melk, vann, fløte (melk), modifisert potetstivelse, rapsolje, smør (melk), hvitvin (sulfitt), salt, fiskefond [vann, salt, maltodekstrin, fiskaroma, rehydrert fiskekjøtt (fisk, skalldyr), sukker, fiskegelatin, modifisert stivelse, løk, hvitløk, krydder, syre (melkesyre, kalsiumlaktat), konsistensmiddel (E412, E415) karamelisert sukker, rosmarinekstrakt] hvitvinseddik (sulfitt), sukker, løkpulver, hvit pepper, muskat]

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 410 kJ/ 98 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 7,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,00 g
- Stivelse 4,10 g
Protein 6,00 g (18% *)
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 3109501
GTIN 07035620026478
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 21.03.2016
Oppdatert dato 20.02.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt