CHAMPIGNONSUPPE
4000 GRM
Varenummer: F80746 | EPD-nummer: 2624724 | GTIN: 08711200807468
Varenummer: F80746
EPD-nummer: 2624724
GTIN: 08711200807468
PRODUSENT: Unilever
VAREMERKE: KNORR
162 produkter i databasen
Ingredienser
Modifisert stivelse, palmefett, solsikkeolje, salt, sjampinjong 3,4 %, sukker, HVETEMEL, glukosesirup, gjærekstrakt, steinsoppulver 1,3 %, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, sjampinjongekstrakt, løkpulver, emulgator (SOYALECITHIN), surhetsregulerende middel (E450), krydder, sitronjuicepulver, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Selleri
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 200 kJ/ 530 kcal |
| Fett | 38,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 16,00 g |
| Karbohydrat | 45,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 4,00 g (12% *) |
| Salt | 7,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sveits |
| Opphavsland | Sveits |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | F80746 |
| EPD-nummer | 2624724 |
| GTIN | 08711200807468 |
| GTIN2 | 08711200518395 |
| GTIN3 | 08711200518395 |
| Opprettet dato | 12.09.2012 |
| Oppdatert dato | 06.08.2015 |
GPC Kategori
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















