
PEPERONATA
2600 GRM
Varenummer: F44833 | EPD-nummer: 4199543 | GTIN: 08711100648338
Varenummer: F44833
EPD-nummer: 4199543
GTIN: 08711100648338

PRODUSENT: Unilever
VAREMERKE: KNORR
162 produkter i databasen
Ingredienser
Gul paprika 35 %, rød paprika 35 %, løk 16 %, tomatpuré 6,6 %, sukker, solsikkeolje, salt, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre).*under 20ppm gluten
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 276 kJ/ 66 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,20 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 1,00 g (3% *) |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
Varenummer | F44833 |
EPD-nummer | 4199543 |
GTIN | 08711100648338 |
GTIN2 | 08711100448334 |
GTIN3 | 08712100600883 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 10.02.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |