VANILJESAUS 12%
1 LTR
Varenummer: | EPD-nummer: 1917970 | GTIN: 07310394001280
Varenummer:
EPD-nummer: 1917970
GTIN: 07310394001280
PRODUSENT: Unilever
VAREMERKE: CARTE D'OR
26 produkter i databasen
Ingredienser
SKUMMETMELK, fullherdet kokosolje, sukker, skummet MELKEPULVER, emulgatorer (E 472b og E 472e av vegetabilske fettsyrer), vanille aroma (MELK), laktaseenzym, stabilisatorer (johannesbrødkjernemel, karragenan), fargestoff (karotener).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 828 kJ/ 198 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 11,00 g |
| Karbohydrat | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 15,00 g |
| Protein | 4,60 g (14% *) |
| Salt | 0,16 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
| Varenummer | |
| EPD-nummer | 1917970 |
| GTIN | 07310394001280 |
| GTIN2 | 07310395001289 |
| GTIN3 | 08722700449584 |
| Opprettet dato | 12.09.2012 |
| Oppdatert dato | 10.11.2014 |
GPC Kategori
| Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 8 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 182 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 61 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















