KALKUNPÅLEGG SPANSKE URTER
250 GRM
Varenummer: 50234 | EPD-nummer: 1758903 | GTIN: 07070471502344
Varenummer: 50234
EPD-nummer: 1758903
GTIN: 07070471502344
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
170 produkter i databasen
Ingredienser
Norsk kalkunkjøtt (77%), vann, salt, collagenfiber, dekstrose, antioksidant (E301), stabilisator (E450, E451, E452), surhetsregulerende middel (E326, E262), selleri, løk, laktat, fortykningsmiddel (E407), konserveringsmiddel (E250), krydderurter
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 410 kJ/ 97 kcal |
| Fett | 1,24 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,10 g |
| Protein | 16,00 g (48% *) |
| Salt | 2,15 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 50234 |
| EPD-nummer | 1758903 |
| GTIN | 07070471502344 |
| GTIN2 | 07070471552349 |
| GTIN3 | 07070471562348 |
| Opprettet dato | 25.03.2015 |
| Oppdatert dato | 04.09.2015 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 28 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















